Würth
Image

Завртки, навртки, сврзувачки делови по DIN, хемиски производи, мебел и градежни делови, спојници, технологија на анкерисување и противпожарни системи, изолација, ХТЗ опрема, моторни масла, електрични ... Повеќе

ВУРТ МАКЕДОНИЈА – ОРГАНИЗАЦИЈА
Image

Компанијата Вурт Македонија ја прилагоди својата продажна организација на потребите на своите деловни партнери во Македонија ... Повеќе