[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_images_carousel images=”519,518,480,430″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” wrap=”yes” img_size=”700×350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”дивизии”][vc_column_text]Компанијата Вурт Македонија ја прилагоди својата продажна организација на потребите на своите деловни партнери во Македонија … Повеќе[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”авто дивизија”][vc_column_text]Со своите 9 комерцијалисти, преку 3000 веднаш испорачливи артикли и повеќе од 1500 постојани купувачи од авто-дејноста ширум Македонија, авто дивизијата е  третина од фирмата ВУРТ МАКЕДОНИЈА … Повеќе[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”515″ style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”350×300″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row]